Advies

Eerlijk advies is goud waard!

Prolocation is een eerlijke partner, ook als het gaat om advieswerk. We hebben een grote groep klanten waar we gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen. Het werkgebied betreft daarbij niet alleen hosting en connectiviteit, we kunnen ook een (security-)audit of een assessment uitvoeren op uw huidige omgeving. Daarnaast kunnen we u een onafhankelijk advies geven over nieuwe oplossingen of een helicopterview van uw huidige omgeving.

Werkgebieden zijn onder andere: Netwerk, Systemen, Schaling, Security en Organisatie. Waarbij we natuurlijk ook de MVO aspecten niet uit het oog verliezen.

We zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe technieken. Niet voor niets zijn wij zelf, of projecten waar we de technische realisatie voor gedaan hebben, in de prijzen gevallen. Mede hierdoor zijn we een van de koplopers op het gebied van bijvoorbeeld IPv6 en de implementatie van DNSSEC.

Advies geven doen we op een onafhankelijke manier. We investeren graag in langdurige relaties met onze klanten, waarbij we vaak gezien worden als een natuurlijk verlengstuk van hun eigen interne organisatie.